Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Si ramane micul nostru secret

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Banda aderenta proteza contact

0 stars: 0.00 din 0 pareri

249 lei Lei
Brand
PAD PENTRU LIPIT PROTEZA
Out Of stock
Descriere
Amoena Contact Multi-Adhesive Pad este un tampon din silicon care prezinta acelasi adeziv sigur utilizat LA PROTEZELE Amoena Contact.
Suport de silicon poate sustine orice proteza de san de silicon Amoena 2S sau 3S, care permite apoi atasarea protezei pe pieptului unei femei.
Si pentru ca este indepartat dupa fiecare folosire dar nu mai tarziu de sfarsitul zilei, creste versatilitatea formei de san - puteti alege cand sa purtati forma atasata si cand nu.
Este confectionat din silicon moale, rezistent , cu adeziv pe ambele parti, una dintre ele adera sigur la protezai (chiar si una cu  gel), cealalta pe piele. Garnitura este usor de aplicat, purtat si indepartat. La fel ca formularele de san Amoena Contact,
Suportul dubluadeziv MultiPad necesita sa fie aplicat pe pielea curata pentru cea mai buna aderenta.
Curatarea zilnica este necesara.
Multi-pad-ul de contact este proiectat pentru a fi purtat pe proteza  de san Amoena si dar poate fi purtat inclusiv cu un sutien pentru sustinere totalat. Amoena nu este responsabila pentru daunele cauzate de plasarea lui pe o alta marca de proteza de san din silicon  de o alta greutate sau form.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura