Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Si ramane micul nostru secret

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Peruca barbateasca par natural remy barbati Perma Air

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1699 lei Lei
Brand
Proteza par indian remy barbati
Out Of stock
Descriere
Colectia destinata exclusiv barbatilor a integrat acum, pentru prima oara in Romania, o proteza capilara. Aceasta vine ca o optiune suplimentara destinata satisfacerii nevoilor unui segment din ce in ce mai mare, alopecia androgenica in toate fazele ei, fiind extrem de frecvent intalnita in randul populatie masculine.

Desi unanim acceptata de cutumele locale, inclusiv standardele de frumusete s-au modificat corespunzator, resemnarea in fata naturii nu mai este singura atitudine. Implantul de par implica foarte multe timp, riscuri si costuri mari fara ca efectul lui sa fie garantat.

Acest sistem de protezare insa a fost perfectionat pentru a rezolva toate aceste aspecte: timp, pret, reusita. Manopera de aplicare dureaza cca 1 ora. Sistemul de par odata aplicat rezista aproximativ 2-4 luni, in functie de stilul de viata personal. Aceasta manevra necesita interventia unui profesionist.

Cereti stilistului dvs detalii despre protezele capilare. Exista o gama completa de produse de fixare, curatare adecvate acestui sistem de protezare.

Cantitate Perma Air dimensiuni mesa 10x18x24
Trimite mesaj
Din Gura in Gura